Selecteer een pagina

Website laten maken

Steeds vaker kijkt men eerst naar de website van een bedrijf voordat ze besluiten om contact op te nemen, een product te kopen of dienst af te nemen.

Je website geeft dus meestal de eerste indruk en het is dan fijn als je een moderne website hebt die er goed uitziet.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Prachtig ontwerp en strakke code.
  • Zoekmachine geoptimaliseerd (SEO).
  • WordPress CMS.
  • 24/7 support bij spoed.
  • Onderhoud.

Het ontwerp

Voordat we beginnen met ontwerpen denken we eerst goed na over wat je precies wilt bereiken met de website, waar de focus op moet liggen.

We willen eerst weten welke doelgroep je wilt aanspreken, wat je huisstijl is en wat je verwacht van de website.

Als je voorbeelden hebt van bestaande websites die je mooi vindt horen wij dat ook graag voordat we beginnen met designen.

Op basis hiervan maken wij het ontwerp.

De bouw

Onze webdevelopers blijven altijd op de hoogte van de laatste technieken. Je krijgt een razendsnelle en moderne website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines (SEO).

Uiteraard maken we de website ook responsive. Dit houdt in dat de website op elk apparaat – van smartphone tot televisie – goed werkt.

We bouwen alle websites op het WordPress CMS en dit doen we al sinds 2012.

Onderhoud

Een website is meer dan alleen code, je hebt ook hosting, een domeinnaam, e-mail en goede beveiliging nodig. Verder is het ook belangrijk om regelmatig een back-up te maken en alle gebruikte software te updaten.

Dit zien wij bij Nulbi niet als een extra, zoals de meeste internetbureaus dat wel doen. Wij vinden dat dit een integraal onderdeel is van elke website die wij opleveren, bij ons ontbreekt niets.

Zo kan jij je op andere dingen focussen en als je een vraag hebt weet je precies bij wie je moet zijn.